Vilka är de bästa första dejtens blommor för att göra ett intryck?

Eftersom det är februari är kärleken redan i luften och alla planerar att bekänna sin kärlek till någon de älskar mycket.

Även om vi förstår att alla hjärtans dag är precis runt hörnet, och du redan har planerat att köpa lite choklad och blommor till din speciella person, när du är kär, känns varje dag som alla hjärtans dag och verkar viktig.

Att träffa din älskade för första gången skapar redan spänning, spänning och nervositet. Ditt hjärta slår snabbare och du kunde inte bestämma dig för vad du skulle säga och vad du skulle ta med dig för att imponera på din partner.

Vi vet att det är svårast för varje person. Det är därför vi har gjort saker mycket enklare genom att presentera idéerna om några romantiska första dejtblommor som omedelbart kan få ett leende på din partners läppar. Traditioner förändras men att ge någon fina blommor är alltid ett säkert sätt att skapa ett positivt intryck.

Så om du inte är säker på hur du ska vinna din partners hjärta på den allra första dejten, låt oss hjälpa dig att bestämma blommorna som säkert kan smälta hennes hjärta oavsett i vilket förhållande du befinner dig i.

Ska du ta med blommor till henne på första dejten?

Du måste undra om jag verkligen ska ge blommor till henne på första dejten? Är det en bra idé att imponera på henne? Tja, många tror att ge någon blommor på första dejten inte förmedlar det rätta budskapet. Det är bara för att du inte borde sätta din partner under viss press i detta tidiga skede av förhållandet och ge henne någon felaktig uppfattning. Första dejten är en chans att lära känna och förstå varandra.

Men ändå betyder det inte att ge första dejten blommor är ett dött koncept; inte alls.

Att ge din partner blommor på första dejten är faktiskt en underbar gest fylld med massor av respekt och vänlighet. Första dejtens blommor spelar en viktig roll för att göra din partner glad och tänka vidare på förhållandet. Du måste dock ta hand om några element för att förmedla rätt budskap, till exempel:

Ge inte din partner en stor bukett eftersom det kan skrämma henne mycket.

Om du vill imponera på henne, ge henne en enda ros (men inte den röda såklart). Färgglada liljor, nejlikor eller gerberor kan vara det rätta valet.

Se till att din partner gillar blommor.

Ge henne ett gäng färgglada blommor med en söt ton.

Några romantiska första dejtblommor:

Ta en titt på några mest romantiska blommor för att göra din första dejt anmärkningsvärd och minnesvärd.

Apelsin- och lavendelrosor:

Rosor är den ultimata symbolen för kärlek, passion och romantik. Det är därför dessa är det första valet för varje person när det kommer till att bekänna kärlek. Men om det inte är fallet med dig och ditt förhållande för närvarande är i ett mycket tidigt skede så rekommenderas det att du väljer apelsin- och lavendelrosor.

Dessa känsliga rosor kommer att förmedla ett budskap om att du inte har bråttom och att du njuter av processen. Förutom det är dessa rosor mer långvariga och känsliga än röda rosor.

Liljor:

Är din partner lite minimalistisk och gillar små saker? Om ja, då kommer hon/han definitivt att bli kär i ett gäng mjuka och sofistikerade liljor som är tecknet på tillgivenhet och firande, och vad är mer fantastiskt än att fira din första dejt med en underbar partner?

När du ger liljor till någon betyder det att du visar ultimat respekt för dem. Liljor finns i många vackra färger, men rosa och vita liljor är mer uppskattade och förmedlar ett budskap om lycka, tillgivenhet, frid och tacksamhet.

Tusenskönor:

Tusenskönor är ljusa och glada i naturen. Deras kronblad är mjuka, känsliga och sofistikerade. Dessutom representerar tusenskönablomman självständighet, oskuld, renhet och ungdomlighet – vilket betyder att de är perfekta att ge någon som är självständig och njuter av varje bit av sitt liv.

Dessa blommor finns också i massor av fantastiska färger. Om du vill göra din partners dag glad och sprudlande, är det bättre att be din florist att blanda alla färgglada prästkragar i en bukett och slå in dem vackert för en mer charmig dragningskraft.

Orkidéer:

Om din partner är moderiktig, modern och snygg, är orkidéer det bästa valet för dem eftersom dessa också är de mest moderiktiga blommorna på listan.

Så om din partner är någon som vill att allt ska vara uppdaterat och supersnyggt, så kan ingenting göra dem lyckligare än färgglada orkidéer. Genom att ge henne orkidéer kan du få henne att känna att du bryr dig om varje liten sak som har med henne att göra och respekterar hennes val och preferenser.

Gerberas:

Gerberablommor har stora och fina kronblad som representerar lätthet, gladlynthet och livlighet.

Speciellt om du vill vara lite flirtig, stygg och vänlig på första dejten, bör du överväga gerberor. Dessa blommor är inte bara lekfulla, färgglada och snyggare till utseendet, utan håller också mycket längre än andra blommor på listan.

Tulpaner:

Tulpaner är en annan underbar blomma som kan få din partner att känna sig speciell när du presenterar en bukett.

Dessa blommor blommar bara under vårsäsongen när solens starka ljus lyser efter kallt väder. Det är anledningen till att tulpaner representerar blyghet, oskuld, delikatess och nyhet.

När du ger tulpaner till någon på första dejten betyder det att du visar dem din största omsorg och oro. Det visar också att du är 100 % säker på förhållandet och vill ta det till nästa nivå i framtiden.

Lämna ett svar

Relaterade inlägg