Vad bör du veta innan du köper alla hjärtans dag blommor?

Choklad, nallar, middagar med levande ljus och blommor är de mest fascinerande gåvorna på alla hjärtans dag. Det är en romantisk semester när varje kvinna önskar få en oklanderlig bukett från sin älskling som ett uttryck för kärlek.

Men för de flesta män är det förmodligen den mest skrämmande uppgiften att välja rätt present för att överraska sin kvinna. De gör djupgående efterforskningar, överväger förslag från vänner och kommer på idéer som kan göra deras kvinnor lyckliga.

Om du är en av dessa, då är det här rätt tillfälle att plocka underbara alla hjärtans dag-blommor till din käraste person som representerar din oupphörliga kärlek och tillgivenhet.

Så om du vill göra din blommig extra speciell, ta en titt nedan på dessa tips och lär dig allt innan du köper blommor till alla hjärtans dag.

Se till att blommorna är färska och långvariga:

Du skulle inte ge dem godis och choklad som har passerat deras utgångsdatum, eller hur? Så gör inte samma sak med blommor. Om du köper blommor till någon speciell, se till att de är färska och håller länge.

Om du köper blommorna personligen kan du kontrollera dem genom att röra deras kronblad. Rör vid den del av kronbladet som möter stammen, om delen är fastare betyder det att blommorna är färska. Du måste också se till att stjälkarna på blommorna trimmas med en kniv.

Välj rosor – en traditionell blomma för alla hjärtans dag:

Många tror att rosor är klyschvalet för Alla hjärtans dag, vilket är helt sant. Du känner dig förvånad över att veta att det finns mer än 100 arter av rosor tillgängliga i olika färger, storlekar och former.

Så när du planerar att köpa dem som alla hjärtans dag-presenter, välj några populära färger som rött, vitt, rosa, persika och till och med blått.

Varje nyans har en annan betydelse och symbol. Till exempel representerar röda rosor passionerad kärlek, rosa symboliserar vänlig tillgivenhet och vit representerar känslor av renhet. Om du vill göra det lilla extra kan du helt enkelt välja en blandning av röda, rosa och vita rosor eftersom de också representerar enhet och fred.

Men om du vill ha några färgglada alternativ för vänner, välj orangea rosor som representerar önskningar, eller välj gula rosor för att förmedla vänskapsbudskapet.

Börja planera tidigt:

Alla hjärtans dag är den mest hektiska tiden på året för florister eftersom de får massor av beställningar. Så möjligheten är att de inte har dina önskade blommor tillgängliga i lager.

Men när du planerar i förväg kommer de att hinna ordna blommor och lägga ut från åkrar. Du kommer inte bara att sakna rushen utan också hitta perfekta och fräscha blommor till din mottagare. Så om du planerar att överraska din kära denna vackra dag, se till att du beställer 1 vecka i förväg för att få det perfekta arrangemanget.

Att beställa blommor från pålitliga florister online är ett bra alternativ eftersom de har ett stort utbud av blommor och de har stor expertis i att arrangera blommor enligt trenden.

Var försiktig med betydelsen av blommor som du levererar:

Innan du köper blommor för alla hjärtans dag, se till att du väljer de som förmedlar rätt betydelser till din mottagare.

Till exempel representerar vissa blommor som prästkragar och solrosor vänskap och inte kärlek. Det betyder att om du köper blommor till din fru eller flickvän, bör du inte välja dessa blommor eftersom de inte är romantiska. Ljust orange, gula rosor och liljor är de bästa blommorna för dina vänner som symboliserar tillgivenhet och vänskap.

Å andra sidan är blommor som kalliljor och hortensior de mest populära valen för bröllop, så ge inte mottagaren någon fel uppfattning om dessa blommor.

Röda rosor, rosa syrener eller blandade blombuketter är förmodligen de bästa alternativen för din partner på denna speciella semester.

Be om Rekommendationer:

Om du aldrig har gett blommor till någon tidigare, kan du känna dig förvirrad över att välja rätt bukett. Så den bästa idén är att be om en rekommendation från dina vänner. även om de inte vet något om din mottagare kan de ändå föreslå något otroligt.

Eller om du inte vill involvera någon vän i detta, då är den bästa idén att följa din florists rekommendation. Var inte rädd för att följa deras råd eftersom de är experter inom sitt område och känner till alla trender. Oavsett om det handlar om att välja rätt färger eller blommor, kan florister rekommendera några bästa blommor för alla hjärtans dag som passar varje personlighet och smak.

Välj en tjänst som erbjuder leverans av blommor samma dag:

Detta är förmodligen det viktigaste tipset. Välj alltid en tjänst som erbjuder leverans av blommor samma dag. När du väljer en tjänst för leverans av blommor samma dag i Australien, behöver du inte vänta i timmar eller dagar för att få dina blommor levererade.

Allt du behöver göra är att välja din önskade bukett, lägga den i kundvagnen och sedan lägga en beställning. Din bukett kommer att vara redo att levereras inom några timmar och kommer säkert fram till destinationen.

Att göra detta kommer inte att förstöra din överraskning och din mottagare kommer att älska buketten som tas emot i tid.

Glöm inte att inkludera tillägg:

Varför välja en vanlig bukett när du har möjlighet att bli snygg och söt?

Att ge en vacker blombukett är verkligen en stor överraskning, men låt oss göra det mer fantastiskt genom att inkludera flera tillägg. Choklad, godis, kakor, fruktkorgar och nalle är några populära alternativ som alla älskar att få denna speciella dag.

Du kan också välja något unikt som din mottagare gillar mer.

Lämna ett svar

Relaterade inlägg