Är det Okej att Skicka Blommor Anonymt?

Blommor är en av de mest underbara gåvorna för att få någon att känna sig speciell och älskad. Oavsett om det är en födelsedag, bröllop, jubileum, examen eller jul, att skicka blommor till någon ger alltid glädje och ett vackert leende på din mottagares ansikte.

När det kommer till att skicka blombud har du alltid två val. Om de ska skickas anonymt eller med ett signerat kort. Men när det kommer till att skicka blommor anonymt måste du vara försiktig eftersom du vill skapa en touch av mystik som förmodligen är jättekul för par som faller för varandra varje dag. Å andra sidan, när du skickar signerade blommor till din mottagare kan de känna sig omhuldade när de ser ditt namn på kortet.

Tja, båda alternativen har båda fördelar och nackdelar. Vissa kvinnor tycker att det är sött, medan vissa tycker att det är lite läskigt – vilket betyder att skicka blommor anonymt är ett något polariserande ämne. Många människor anser att det är en skrämmande handling och de hävdar att detta gör dem mer obekväma och oroliga.

Så, med det sagt, tycker du att det är en bra idé att skicka blommor anonymt eller inte? Ska du göra det för att göra din mottagare glad?

Tja, det beror på din relation med personen. Men om du vill skicka blommor anonymt till din crush, eller bara vill göra din partner glad, måste du känna till några tips och tricks innan du skickar blommor.

Skapa ett meddelande för att få din mottagare att le

Tanken bakom att skicka en gåva till din speciella person är att förmedla en romantisk känsla genom din vackra gest.

Många människor runt omkring oss älskar de speciella känslorna som är knutna till gåvan snarare än själva gåvan de får. Så om du vill skicka blommor till din kära anonymt, se till att du skapar ett vackert meddelande som kan få din mottagare att le och bli älskad.

Kom ihåg att känslan i en enkel blombukett bara är mer än blommor. Den bär på speciella betydelser och känslor; speciellt den bär ett härligt budskap som är kraftfullt nog att få din mottagare att le och glad.

Om de har nått framgång nyligen kan du gratulera dem till att ha uppnått milstolpen. Eller bara visa dem hur mycket du älskar och älskar dem. Du kan också önska dem ett grattis på födelsedagen med en anonym bukett. Det finns många pålitliga florister online som kan hjälpa dig att skapa en bukett och hålla din identitet konfidentiell.

Dessa idéer kan låta självklara, men i verkligheten, när du implementerar dem, har du ingen aning om hur mycket glad din mottagare känner sig efter att ha sett en så anmärkningsvärd gest.

Uttrycka känslor genom anonyma blommor

Vi har sett många människor skicka blommor anonymt till sin kärlek.

Om du också är en av dem som vill skicka blommor till din partner för äktenskap, eller om du är någon som är förälskad i en person, kan det vara ett utmärkt sätt att skicka en romantisk bukett till dem. Du behöver inte säga något eftersom buketten kommer att vara kraftfull nog att förmedla ditt budskap vackert.

Här kommer vi att ge dig en enkel idé. Att skicka röda rosor är den ultimata symbolen för kärlek. Röda rosor representerar passion, glädje, kärlek och romantik. Om du vill fria till din kärlek, kommer röda rosor att göra ett perfekt jobb. Men efter några timmar när de får din bukett kan du skicka dem ett sms eller bara ringa dem för att avslöja din identitet så att de kan veta vem som är personen som avgudar dem för mycket.

Å andra sidan, om du vill göra din partner glad är det förmodligen det bästa sättet att skicka honom eller henne önskade blommor. Skriv ett effektivt och härligt meddelande som helt enkelt kan förklara dina känslor. När du skriver något trevligt, personligt och fantastiskt kan det fånga deras uppmärksamhet och de skulle definitivt tänka på dig en sekund. Berätta för dem hur mycket du älskar dem och vad som gör dig till en speciell person för dem.

Vem vet att din relation blir stärkt efter denna lilla handling av kärlek och vänlighet?

Hur skickar man blommor anonymt?

Nu när du har bestämt dig för att överraska dina kära med anonyma blommor, hur skulle du kunna skicka dem till deras dörr för att göra dem nyfikna?

Låt oss följa dessa enkla steg:

  • Gå online och sök efter pålitliga florister som kan hjälpa håll din identitet säker och följ alla instruktioner.
  • Skriv ”Anonym” där den ber dig att ange ditt namn. Eller så kan du också lämna det tomt.
  • Skriv budskapet du vill förmedla. Det här meddelandet hjälper dig att uttrycka dina känslor. Men om du inte vill ange något kan du också ha det tomt.
  • Nämn även mobilnumret som e-postadress till din mottagare.
  • Därefter kommer du att bli ombedd att ange din leveransadress. Nu kan du nämna adressen och be tjänsterna att hålla den konfidentiell.
  • Blommor kommer att levereras inom några timmar och din identitet kommer att hållas konfidentiell.
  • Se till att du väljer vardagar för att skicka blommor. De flesta tjänster levererar beställningar från 10:00 under vardagar och 16:00 på lördagar.

När kan du skicka blommor anonymt?

Det kan finnas olika tillfällen och scenarier för att skicka blommor anonymt. Du har till exempel dejtat någon, du träffar henne regelbundet, njuter av middagar, skickar presenter och gör allt tillsammans. Men nu vill du be henne om ett förhållande och göra det officiellt. Det här är tiden då du kan skicka henne blommor anonymt för att göra henne en överraskning och fria till henne. Och efter några timmar kanske ett samtal eller ett sms kan göra susen ytterligare och hon säger ”ja” till ditt förslag. Är det inte spännande?

Lämna ett svar

Relaterade inlägg