Meningsfulla Sätt att ge Blommor – Bästa Tips

Vid någon tidpunkt i de flesta romantiska relationer kommer det att finnas en bukett blommor inblandade. Men eftersom det är en sådan stöttepelare i relationer vill vi också vara noga med att undvika att det ses som en skyldighet. Att köpa blommor är en enkel handling som inte kräver mycket att utföra – alla som har pengar över kan göra det.

Men för att få din bukett att sticka ut från resten är det inte mer pengar du behöver, utan ett eftertänksamt sinne och uppriktighet.

Idag delar vi med oss ​​av våra två cent värda om vad som kan hjälpa dig att höja din bukett och återingjuta mening med blommor. För att göra det kommer vi att dela upp metoderna i – tillfälle, leverans, blommor och tillhörande presenter.

Tillfälle

Det överlägset bästa tillfället att ge är när det inte finns något tillfälle alls. Oväntade presenter är de mest väl mottagna eftersom mottagarens förväntningar är noll, och med bara en enkel bukett kan lyckodisken antagligen skjuta genom taket. Medan vid speciella tillfällen finns det förmodligen redan en grundnivå av förväntningar på att ta emot en gåva.

Att ta emot blommor vid ett speciellt tillfälle blir därför en uppfyllelse av den förväntningen och inte alls lika spännande som att få en överraskningsbukett. En överraskningsbukett kan utläsas på många sätt, men det vanligaste är att du har tänkt på den personen (regelbundet) och velat visa att du bryr dig. Med så söta gester kan en överraskningsbukett smälta även den hårdaste av blomsterkritiker.

Ett annat sätt som blommor kan göra sin magi är som en en uppmuntrande gest. Om du vet att din älskade har en hård dag eller har haft en jobbig vecka, kan en oväntad bukett soliga solrosor eller glada prästkragar mycket väl göra en dålig dag bra. Ibland är allt som behövs under tuffa tider en en gest av omtänksamhet (i form av en överraskningspresent) följt av ett lyssnande öra.

Med allt som har sagts om överraskningsbuketter betyder det inte att du ska ignorera speciella tillfällen när blommor är förväntade. Att misslyckas med att uppfylla förväntningarna skulle medföra skador på det tidigare goda arbetet du har gjort med dessa överraskningsbuketter. Men eftersom blompresenter är så traditionella kommer vi att utforska några sätt att piffa upp det och göra det mer meningsfullt under dessa speciella tillfällen.

Blombukett

I en blomsterbukett talar blommorna. Därför måste vi fokusera på hur man bäst låter dessa blommor göra sitt.

Det bästa sättet att visa sin uppriktighet är att välja blommor som du vet att din mottagare kommer att gilla. Om du har frågat dem förut och nu ska veta vilka blommor de gillar är det bäst att du har kommit ihåg det!

Ett annat sätt att piffa upp en blomgåva är att välja olika typer av blommor varje gång. Olika blommor kan erbjuda olika upplevelser, och att ge en ny upplevelse med varje bukett ger ett mervärde till vad som kan ha blivit en rutinhandling. Vissa blommor är kända för sin fantastiska lukt, som lavendel, hyacinter, liljor.

Andra blommor är kända för att vara långvariga och kunna växa, såsom krysantemum, fresia, orkidéer – att ge dessa blommor simulerar att ge en kruka med växter som kommer med en upplevelse att vårda och odla dessa blommor. Även torkade eller konserverade blommor kan erbjuda en annan unik upplevelse – de är perfekta för att dekorera sitt rum med, kan omvandlas till bokmärken, eller omarrangeras och ramas in som en bild.

Det kan tyckas vara en hel del jobb att försöka ta reda på vilken typ av upplevelser varje blomtyp kan erbjuda, men prata bara med vänliga florister om din avsikt, så kommer de säkert att ha några bra idéer i rockärmen!

Tillhörande gåvor

Förutom att fokusera på blommorna, tänk utanför boxen och ge ett mervärde till din bukett genom att ge den med tillhörande presenter. Ett klassiskt handskrivet brev är ett säkert drag och kan till och med stjäla showen från din bukett. Inget annat skriker uppriktighet mer än ett handskrivet brev. Vi skulle till och med rekommendera att varje bukett åtminstone kommer med ett brev eller ett meddelande av något slag.

Blommor är vackra men kan de ätas? De kan inte, men mat kan göra det! Om din älskade är någon som älskar mat kan at kombinera buketten med en matleverans verkligen få dig att sticka ut. Det visar att du förstår personens gillar och inte glömde att tillgodose det trots de obligatoriska blommorna. Om du känner dig äventyrlig kan du överväga att köpa blommor och kakor, muffins eller kakbuntar. Det kommer garanterat att göra din bukett extraordinär och ge mycket glädje för matälskare.

Blomsterleverans

När du är klar med att välja buketten och dess innehåll är det dags att planera för leveransen. Inget slår en personlig leverans, men ibland kan överraskningsleveranser göras mer oväntade när du inte är fysiskt där.

Ett sätt är att skicka en bukett till henne medan hon är på jobbet. Naturligtvis beror detta på många faktorer som statusen för din relation till hennes kollegor, arbetskulturen och om dina blommor kan göra henne mer skada än nytta i vissa arbetsmiljöer. Men om allt är klart kommer din överraskningsbukett inte bara att lysa upp en vardaglig arbetsdag, utan också göra hennes kollegor avundsjuka.

Om du har lite tid på dig skulle den ultimata överraskningen vara en bukett som väntar på henne på hennes skrivbord när hon kommer tillbaka från jobbet.

Detta skulle kräva att du gör en resa till hennes plats, men hennes glädje över att se den vackra buketten efter en mödosam dag på jobbet skulle vara väl värt ansträngningen. Om du känner för det kan du till och med ta dig friheten att dekorera hennes rum med torkade och färska blommor, men se till att du vet vad du gör, eller se till att du inte ger henne mer problem med städningen efteråt.

Lämna ett svar

Relaterade inlägg