Hur Sparar man Pengar på Bröllopsblommor? Bästa Tips

Skicka inbjudningar, bestämma en meny, boka en lokal, anställa evenemangsplanerare, köpa klänningen, utforska nya underhållningsidéer och listan fortsätter… Oavsett vad dina bröllopsprioriteringar är bör du aldrig kompromissa med att välja rätt typ av bröllopsblommor.

Bröllopsdekorationer och blommor kan lätt försummas när par och familjer är upptagna med att fokusera på annat. Men det får inte hända. När det kommer till att köpa bröllopsblommor måste du vara mycket försiktig och välja något elegant och prisvärt också.

Från liljor till tulpaner och rosor till dahlior, det kan finnas massor av blommor och attraktiva arrangemang som kan göra din dag extra minnesvärd och fascinerande. Det viktiga behovet är dock att köpa blommor som ligger inom din budgetgräns. Så, vilka åtgärder ska du vidta för att köpa blommor till en rimlig kostnad till ditt bröllop?

Här har vi lyft fram några viktiga tips att tänka på innan du väljer bröllopsblommor så att du kan spara maximalt med pengar.

Skapa en budget innan du väljer blommor för bröllop

När du letar efter bröllopsblommor och funderar på hur du kan spara maximalt med pengar, då är det första viktiga steget att planera budgeten med din partner så att ni båda kan vara på samma sida.

Prata om varje händelse och aspekt av dina bröllop, till exempel hur mycket pengar som ska sparas för blomsterdekorationer och andra föremål. När du sätter en budget, se till att du närmar dig prisvärda blomleveranstjänster online som erbjuder flera mångsidiga arrangemang inom dina budgetgränser.

Låt dem veta i förväg så att de kan tala om för dig om de kan uppfylla din förfrågan eller inte.

Föredrar alltid blomleverans online

Online-experter för leverans av blommor är förmodligen det bästa valet att överväga eftersom de har många fantastiska sorter och arrangemang för varje budget.

Till skillnad från traditionella blomsteraffärer håller de inte gamla och vissna arrangemang som bara håller i några timmar. Online-florister har ett utbud av buketter och bröllopsarrangemang. Oavsett om du planerar för ett inomhusbröllop eller ett utomhusbröllop har de alltid något speciellt för varje budget och behov.

Dessutom är deras blommor fräscha och doftar gott. Men se till att du väljer pålitliga florister som har hundratals positiva recensioner och feedback. Detta kommer att hjälpa till att säkerställa rätt bröllopsarrangemang snabbt. En annan fördel är att de ger rabatter och erbjudanden. Du kan få blommor till fantastiska 50 % rabatter som otroligt sparar mycket pengar.

Handla fördesignade designerbuketter

Detta är ett utmärkt sätt att spara pengar på bröllopsblommor.

Föredra att shoppa fördesignade bröllopsbuketter så att du inte behöver be din florist att skapa något speciellt för dig eftersom det kommer att innebära mycket pengar.

Välj gratis blomsterleveranstjänster samma dag

Många välrenommerade florister online erbjuder gratis leverans av blommor samma dag. När du väljer dessa florister kan du helt enkelt spara massor av pengar på varje köp. Eftersom blomsterbudet erbjuder debiterar mycket belopp som leveransavgift så tyvärr måste du betala extra belopp.

Med gratis leverans av blommor samma dag kan du njuta av två förmåner. Du kan få dina bröllopsblommor samma dag som du lägger dem i varukorgen, och du betalar inte en enda krona som leveransavgift. Och bonusdelen är att dina blommor kommer att levereras omsorgsfullt av en professionell person.

Välj säsongsbetonade bröllopsblommor

Säsongsblommor är alltid billigare då de inte har några speciella växtförhållanden som kostar pengar. Säsongsarrangemang finns också i stort överflöd, så din florist kommer att debitera en rimlig summa för varje bukett. Så när du bestämmer dig för ditt bröllopsdatum, se till att du också lär dig om bröllopsblommor som är tillgängliga under en säsong.

Därför, för vårens och sommarens bröllop, rekommenderas det att gå för vilda blommor eftersom de har en mycket vacker atmosfär. Nejlikor, ros, liljor och tulpaner är perfekta val också för dina bröllopsbuketter.

Hitta en blandning av dyra och billiga arrangemang

Ibland har vi hjärtat inställt på något extremt elegant och vackert arrangemang, men tyvärr finns det inte i vår budget.

Ändå kan du inte ändra dig och fortsätta tänka på det, det är okej, du behöver inte oroa dig för det! Du kan helt enkelt få det att fungera.

Till exempel, om du älskar pioners blomsterarrangemang men det är dyrt, kan du helt enkelt blanda det med ett annat blomsterarrangemang för att göra ett uttalande. Fyll resten av buketten med andra billiga blommor som rosor, prästkragar och alstroemeria.

Fyll utrymmet med stora ”Statement” blommor

Köp några stora blomsterarrangemang som fyllmedel så att du kan fylla utrymmet i mitten samt skapa en känsla av storhet i varje blomsterarrangemang. Vackra solrosor, färgglada rosor och gerberor kan helt enkelt göra ett uttalande utan att behöva spendera massor av pengar.

Be blomsterhandlare att lägga till grönska i arrangemang

Se till att du fyller arrangemangen med mycket frodig och hälsosam grönska eftersom det kan minska kostnaderna. Be dina florister lägga till stora ormbunksblad eller slingrande murgrönablad eftersom de ser charmiga ut och inte belastar din budget så mycket. Vissa tunga gröna arrangemang ser extremt fantastiska ut och kompletterar också traditionella bröllopsstilar

Skapa ditt eget blomsterarrangemang

Om du vill spara mer pengar på dyra arrangemang rekommenderas det att skapa din egen stil. Du kan antingen inkludera eller utesluta blommor från buketten och be din florist skapa ett separat arrangemang baserat på dina behov. Det kommer dramatiskt att hålla kostnaderna lägre.

Lämna ett svar

Relaterade inlägg