5 saker att ALDRIG göra när du skickar sympatiblommor

Det är aldrig lätt att trösta någon som sörjer förlusten av en viktig person. ”Jag är verkligen ledsen för din förlust”, och ”Med djupaste sympatier” verkar för uppenbart och generiskt att det inte ens kan trösta hjärtat hos en person som just har förlorat någon nära sitt hjärta!

Men faktum är att vi inte kunde göra något mer för att bota deras smärta eller förmedla budskapet att vi alltid är med dem oavsett vad. Tack och lov finns det bara en sak som får någon att må bättre i dessa hjärtskärande situationer. Skicka dem ett gäng vackra sympatiblommor.

Ja det är sant. Speciellt när den sörjande är borta från dig, då måste du vara väldigt försiktig med att förmedla rätt budskap med blommor. Därför är det viktigt att följa några göra och inte göra och etiketter för att skicka sympatiblommor så att du kan göra din leverans framgångsrik och effektfull.

Idag har vi sammanställt en lista över några viktiga saker som du ALDRIG bör göra när du måste skicka sympatiblommor för att förmedla dina kondoleanser.

Beställ inte något olämpligt arrangemang:

Många tänker inte särskilt mycket när de köper blomsterarrangemang för begravning, och får bara vad som helst för att slutföra formaliteten. Men många håller fast vid traditionerna och tänker djupt på att ge det fina och relevanta blomsterarrangemanget för att någon ska må bättre.

Till exempel, om du är en nära familj måste du köpa en snygg blomspray som är speciellt för kistan. Och om du är en nära familjemedlem eller en släkting är det perfekt att överväga att skicka större arrangemang som stående sprayer eller kransar.

Men om du inte är säker på vilka blomsterarrangemang som är lämpliga att skicka, oroa dig inte. Du har alltid möjlighet att rådgöra med online-florister i Australien som kan rekommendera något bäst baserat på dina krav och tillfällets känslighet.

Skicka aldrig blommor utan ett eftertänksamt meddelande:

Som nämnts ovan är det aldrig lätt att hitta de rätta orden för att förmedla sympatier och trösta någon när de går igenom en stor förlust.

Ändå måste du skicka sympatiblommor för att visa lite kärlek vid den sorgliga bortgången av deras kära, så det bör alltid kombineras med ett sympatikort.

Det rekommenderas alltid att inkludera ett kort, eftertänksamt och tröstande sympatimeddelande som kan beröra mottagarens hjärta. Glöm inte att ange namnet på din mottagare, den avlidne och deras rätta adress. Ett blomsterarrangemang med sympati med ett ljuvt sympatibudskap är allt din sörjande mottagare behöver vid tiden för sin sorgliga fas.

Den bästa typen av meddelande inkluderade alltid några djupa tankar med familjens namn. Till exempel, ”Med djup sympati, från John Family.” Detta kommer att hjälpa din mottagare att veta vem han ska tacka och vem som är personen som skickar detta fantastiska uttryck för kärlek och stöd.

Välj inte Big-Box-florister för sympatiska blommor:

När det kommer till att köpa blommor för något brådskande tillfälle som en begravning, då tenderar de flesta att välja blommor från onlinekällor eftersom de kan hjälpa till att leverera blommor i rätt tid. Men inte alla blomsterbudstjänster gör detsamma. Till exempel, när du väljer en florist med stora lådor kan de skicka bra blommor till dig men inte beroende på tillfällets senilitet eller kanske leverera sent.

Välj inte heller generiska blomsteraffärer eller kalla lager som inte kan garantera färsk och snabb leverans av blommor. Istället är det bättre att välja webbplatser som garanterar färska blomsterarrangemang, handplockade blommor och prisvärda och lägliga arrangemang.

Tänk inte att du bara ska skicka blommor till begravningstjänsten:

Som vi alla är medvetna om att begravningar sker på en snabb tidslinje. Ibland tar det mindre än en vecka, och ibland inom ett par timmar. Så, med så mycket kaos kring processen, är det lite svårt att hantera begravningsgudstjänsten och alla relaterade händelser.

Särskilt om du är borta från den avlidne eller hans familj, då är det inte möjligt att dyka upp vid exakt tidpunkt. Och tyvärr missar du möjligheten att delta i en gudstjänst eller delta i arrangemang.

Det betyder dock inte att du inte kunde visa något stöd och kärlek till den sörjande familjen. Om du inte kan dyka upp vid den exakta tiden kan du helt enkelt skicka ett gäng begravningsblommor till tidpunkten för tjänsten. Eller till och med efter det. Syftet är att visa kondoleanser till de sörjande medlemmarna och skicka lite kärlek vid tillfället, så att du enkelt kan göra det även efter att gudstjänsten är över.

Det kommer att vara mycket omtänksamt av dig att skicka några sympatiblommor och presenter efter gudstjänsten eftersom det kommer att påminna din mottagare om att det finns någon som bryr sig.

Ignorera inte de personliga favoriterna av den avlidne:

Det är något mycket viktigt att tänka på innan du väljer och skickar blommor för att visa sympati. Se till att du kommer ihåg den avlidnes personliga favoriter som helt enkelt återspeglar deras personlighet. Sympatiblommor är inte bara till för att förmedla kondoleanser, utan de talar ett mycket kraftfullt språk och representerar den avlidnes liv som är värt att minnas.

Så varför inte skicka sina favoritfärger och typer av blommor till de sörjande medlemmarna med inspirerande tankar och citat? Det kommer att vara ett bra sätt att hedra deras liv och skicka stöd till familjen som en påminnelse om att du alltid är här för att älska dem.

Lämna ett svar

Relaterade inlägg