Planerar du ett sommarbröllop? Här är din favoritguide för sommarbröllopsblommor

Letar du efter inspiration till sommarbröllop? Om ja, insup några idéer från våra expertflorister som är här för att ge en detaljerad riktlinje om sommarbröllopsblommor.

En av våra favoritsaker med sommarbröllop är att du kan välja mellan massor av underbara blommor eftersom det finns massor av unika blommor tillgängliga i olika färger, intervall och mönster på sommaren. Du kan verkligen tänja på alla gränser när det kommer till att välja vackra sommarblommor till ditt bröllop.

Dessa blommor kan skapa ett ultimat tema och skapa en perfekt stämning. Framför allt är sommaren en bra tid att gifta sig eftersom dina gäster har lite ledigt från jobbet och underbara sommarblommor blommar i full gång.

Det är dock också viktigt att kontrollera vilka sommarblommor som kan överleva i extrem värme och vilka blommor som är idealiska att tänka på. Tja, du behöver inte oroa dig för det, för vi kommer att täcka allt i vår go-to-guide idag.

Så om du planerar ett sommarbröllop, här är några fantastiska tips att tänka på så att du kan göra din stora dag speciell och minnesvärd.

Se till att du väljer långvariga blommor:

Det första du bör tänka på är att välja långvariga blommor. Blommorna kan hålla sig fräscha, levande och fullt blommade i dagar och veckor. Många florister brukar referera till dem som rejäla blommor, vilket betyder att de är starka och tål extrema värmeförhållanden.

Några av de stora sommarbröllopsblommorna som är långvariga i naturen är tropiska blommor och inhemska blommor, som inkluderar solrosor, celosia, orkidéer, prästkragar, nejlikor och krysantemum, etc. Det finns också många rossorter som kan göra sig bra i aggressiva temperaturer.

Vårt bästa råd är att rådgöra med lokala florister i Australien och köpa några säsongsbetonade och lokala blommor till ditt bröllop. Speciellt om du vill ha några färgglada blommor med mjuka kronblad, är det en idé att välja säsongsblommor istället för att importera dem från någon annan stat eller ett land eftersom de sannolikt inte kommer att överleva mer än 1 dag. Ett bra exempel på en långvarig blomma är hortensia. Detta är en mycket uppskattad sommarblomma som är idealisk för bröllop och kommer från färska fält, vilket gör den till säsongens starkaste blomma också.

Tänk på ljusa och djärva blomfärger:

Sommarbröllop handlar om kul, och såklart lite färg också!

Utan djärva, vackra och livfulla nyanser är ditt sommarbröllop ofullständigt. Särskilt sommarbröllop hålls vanligtvis utomhus och anses vara lite halvformella, roliga och snygga. Det betyder att du måste välja ljusa och djärva blomfärger för en absolut Instagram-klar look.

Några av de perfekta färgvalen för ditt sommarbröllop är mörkröd, varm rosa, lila, brun och limegrön. Du kan också välja vita blommor men det är bättre att para ihop dem med rosa och röda. En annan anledning att välja djärva färger är att de kan täcka alla typer av brister i blommor. Om du bara går för pastell eller neutrala nyanser, kan du hitta blåmärken eller gulaktig nyans i dem. Därför är det bättre att välja livfulla blomfärger som kompletterar hela temat.

Vilka är de bästa blommorna för sommarbröllop?

Om du vill skapa en elegant, elegant och romantisk stil är det bättre att överväga råden från blomsterbudstjänster i Australien som arbetar med de mest pålitliga och professionella floristerna. De vet vad som krävs för att skapa en fascinerande bröllopsbukett. De skulle lägga till trendiga, färgglada och säsongsbetonade blommor i buketten som är överkomliga för en jämn budget.

Några av de bästa sommarbröllopsblommorna är:

 

Kängurutass

 

Ett extremt favoritval för sommarbröllop i Australien, med unika kloliknande lurviga blommor. Oavsett om du lägger till dem i en bukett eller dekorerar din lokal, ger dessa ikoniska blommor rustik charm till ditt bröllop.

Liatris:

Du kanske inte har hört talas om dem, men Liatris är underbara blommor som har ett fluffigt lila eller vitt utseende, ofta samlade i en cylindrisk spik.

Protea:

Proteablommor finns alltid i sommarbröllop i Australien på grund av deras stora blomstorlek och unika struktur.

Drottning Annes spets:

Dessa ovanliga blommor har stora sprayer av fina fina kronblad som vanligtvis är vita eller gröna färger. De flesta älskar att dekorera dem på utomhusbröllop.

Zinnia:

Dessa är de populära och favoritvalen för de flesta brudar. Dessa blommor är helt bedårande i form och på något sätt relaterade till solrosor. De lägger till en stor färgskala och du kan hitta dem i ett brett utbud av färger, storlekar och former.

Allium:

Har du någonsin sett Allium blommor? Dessa är de bästa valen för sommarbröllop i Australien på grund av deras unika och vackra konsistens. De är de nyckfulla bollformade singulära blommorna som finns på en lång tunn stjälk. Dessa blommor var tidigare idealiska för trädgårdsinspirerade temabröllop men blir nu populära för alla utomhusbröllop.

Gerbera Daisies: 

Du måste ha hört talas om Gerbera Daisies, eller hur? Blommorna har superljusa, livfulla och robusta stjälkar, vilket gör dem till ett utmärkt val för gerbera för ett sommarbröllop, särskilt om du vill ha lite extra färg. Dessa blommor ser klassiska och charmiga ut och ger rena sommarvibbar. När du kombinerar dem med andra blommor i en bukett som rosor, tulpaner och liljor ser de fantastiska ut.

Lämna ett svar

Relaterade inlägg