Tips för att välja de Bästa Jubileumsblommorna

Låt oss inse det – din ettårsjubileum för din bröllopsdag närmar sig med stormsteg, och du har ingen aning om vilka blommor du ska välja för att överraska din partner. Vad skulle du göra? Kanske besök en lokal blomsteraffär för att få intressanta idéer, eller kanske utforska internet för att hitta rätt alternativ.

Vad du än gör är din första prioritet att plocka färska, hälsosamma och långvariga blommor till din kära så att du kan få ett vackert leende på hennes läppar. Men faktum är att välja rätt jubileumsblommor är ganska skrämmande eftersom du måste överväga olika element i förväg. När allt kommer omkring vill du göra det bästa intrycket på din partner så varför ta några risker när du kan följa några rätta tips för att välja blommor?

Så låt oss ta reda på några bästa idéer och tips för att välja de bästa årsdagsblommorna som helt enkelt kan förmedla ett budskap om kärlek, vänlighet och livslångt engagemang.

Milstolpeår/jubileumsår: Många människor vet inte att varje jubileumsår är förknippat med en traditionell gåva som till exempel silver. På samma sätt finns det också en specifik blomma för varje jubileumsmilstolpe.

Om du till exempel vill överraska din kära på ettårsdagen, så är nejlika rätt blomma att överväga. Blomman symboliserar villkorslös och passionerad kärlek, vilket gör den till ett utmärkt val för att fånga vänligheten och positiviteten från din första årsdag.

Se till att du väljer röda nejlikor för att överraska henne eftersom blommorna ser vackra ut och förmedlar budskapet om kärlek och romantik. Dessa är det bästa alternativet till rosor. Här kan du kolla in listan över bröllopsdagsblommor per år så att du kan få inspiration.

Rätt blommor för varje år:

Här är en lista över blommor för varje år:

  • 1-års jubileum– nejlikor representerar styrka, kärlek och tillgivenhet.
  • 3-årsjubileum– Solrosor, representerar tillit och passion
  • 5-års jubileum– Daisies, representerar trohet och hopp
  • 10-års jubileum– Påskliljor, representerar nya början
  • 13-års jubileum– Krysantemum, kungligheter och tur
  • 15-års jubileum- Rosor, representerar passion, kärlek och romantik.
  • 20-års jubileum– Asters, representerar visdom och uppskattning
  • 25-års jubileum-Iris representerar hopp och tro
  • 30-års jubileum– Liljor, representerar engagemang och lojalitet
  • 50-års jubileum årsdag- Låga rosor, representerar lycka.

Bläddra tillbaka genom bilderna från ditt bröllop för att påminna dig själv om de rätta blommorna och färgerna. Ta också hjälp av din florist eftersom han kanske har en idé om vilka blommor som kan vinna hennes hjärta.

Se till att du lägger till ett härligt anteckningskort också och skriv något vackert som får henne att känna sig lycklig och lycklig.Säg allt med blommor.

Du måste ha hört talas om uttrycket ”säg det med blommor”, eller hur?

Det är bara för att blommor är ett bra sätt att uttrycka dina känslor och känslor. Så de flesta väljer blommor för att säga allt de har i sina hjärtan.

Faktum är att om du vill uttrycka något specifikt budskap som är för svårt att säga med ord kan du välja en speciell blomma som hjälper till att uttrycka samma budskap på grund av dess symboliska natur. Ja det är sant. Varje blomma har sin egen symboliska betydelse och natur, så vilket budskap du än vill förmedla så finns det en speciell blomma för den.

Till exempel, om du och din partner är lyckliga och har en god förståelse, kan du skicka pioner som representerar ”ett lyckligt äktenskap” och förmedla budskapet att ni är väldigt nöjda med dem. Annat än det ses rosor som en symbol för villkorslös kärlek som hjälper till att uttrycka ”jag älskar dig”. Och å andra sidan representerar tulpanblommor ”äkta kärlek”.

Se till att du väljer hennes favoritfärg

Du måste känna till din partners favoritfärg, eller hur? Så varför inte skicka en bukett i hennes favoritfärg som hon skulle älska att dekorera i sitt rum?

Till exempel, om din partner föredrar rosa färg, skicka då en bukett rosa rosor blandad med rosa nejlikor kommer att vara en idealisk present att välja. Det skulle representera hur tacksam du är att ha dem i ditt liv och din kärlek brinner verkligen för dem.

Men om hon älskar solrosor, välj också hennes favoritfärg eftersom dina onlineflorister alltid har alla typer av färger och typer. Om hon gillar pastellfärger, gå för pioner, dahlior och hortensia eftersom dessa blommor ser extremt bra ut i neutrala toner.

Men om hon älskar djärva färger, så är rosor, tulpaner och nejlikor de bästa valen att överväga i röda och rosa nyanser.

Skicka de bästa jubileumsblommorna till din partner

Så, är du redo att köpa och skicka de bästa årsdagsblommorna till din partner? Om ja, glöm inte att kontrollera vår lista med tips och rekommendationer som kan hjälpa dig att göra överraskningen speciell och minnesvärd.

Lämna ett svar

Relaterade inlägg